Példakép

A gépek hiába szavaznak

2013. december 20.

Kedves Példaképek és Szavazók!

Az Év Példaképe közönségszavazásának nyertese az lesz, akire a legtöbb szavazat érkezik. Barátoktól, ismerősöktől, partnerektől, illetve bárkitől, aki méltónak találja kedvenc jelöltjeit a végső győzelemre.

A tét nagy, ezáltal a kísértés is. A napokban sajnos történt is egy kísérlet a végeredmény befolyásolására, nagy számú, internetes robotok által generált szavazatokkal. Ezt természetesen azonnal észrevettük, és figyelembe sem vesszük azokat a szavazatokat, amiket gépek adtak le. Példaképeink és a szavazók is biztosak lehetnek abban, hogy az Év Példaképe címet az nyeri el, akire a közönség, barátok, ismerősök, partnerek, azaz fiatal vállalkozóinkkal szimpatizáló hús-vér emberek szavaznak.

Ahogyan korábbi blobejegyzésünkben is írtuk: azért bíztuk a szavazók azonosítását és a szavazatszámlálást az Indára, mert nagy tapasztalatuk van az ilyesmiben. Az adatokat tőlünk függetlenül, megfelelő eljárások mellett kezelik és tárolják, és figyelnek arra, hogy az eredményt ne próbálják manipulálni.

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása