Példakép

A 2016-os Év Példaképe Fődíj támogatója az MKB Bank

2017. január 16.

Életünk egyik legfontosabb célja, hogy nyomot hagyjunk a világban, és amennyire egy embertől telhet, jó irányban befolyásoljuk annak menetét. Minden tettünk és szavunk fordít egyet a mindennapokon. Úgy gondolom, minden pillanatban hatással vagyunk szűkebb-tágabb környezetünkre, a jövő alakulására. Ez pedig felelősséggel jár.

Gyakran látok jó eszű, tehetséges fiatalokat, akik sok-sok kreatív, újító ötletet gyűjtögetnek magukban, amelyek közül végül egyik megvalósításába sem vágnak bele, talán pont azért, mert nem látják a sikerhez vezető utat. Legtöbbször csak egy jó mentor hiányozna, hogy megmutassa ezt az utat és lendületet adjon. Egy példakép, aki pusztán a saját termékeny munkájával olyan erős mintaként szolgál, amely már elég ahhoz, hogy mások számára is szárnyakat adjon a kibontakozáshoz.

Az MKB Bank és a Példakép Alapítvány filozófiája rendkívül hasonló: azért dolgozunk nap, mint nap, hogy értéket teremtsünk és megőrizzük azokat. Éppen ezért vagyok rá különösen büszke, hogy a zsűri tagjaként hozzájárulhatok ahhoz, hogy bemutassuk ezeket a kiemelkedő embereket a szélesebb közönségnek és inspiráljuk őket, hogy kövessék példájukat.

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása