Példakép

Példaértékűre sikerült a szegedi roadshow!

2014. október 09.

Második alkalommal mutatkozhattak be Példaképeink Szegeden, a Példakép Alapítvány, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az SZTE Gazdálkodástudományi Kar október 7-i közös rendezvényén.

12 példaértékű vállalkozó 12 sikersztorin keresztül bizonyította be a közönségnek, hogy akár a garázsból indulva, vagy többgyermekes családanyaként is lehet itthon sikeres vállalkozást építeni és álmainkat megvalósítani. 

A Példakép Roadshow szegedi állomása abból a szempontból is kiemelkedőnek bizonyult, hogy az idén kiválasztott Példaképek első alkalommal kapcsolódtak be az országjárásba még színesebb képet mutatva, még szélesebb területről megosztva tapasztalataikat a hallgatósággal.

A jelenlévők nem csak azt tudhatták meg, hogy mit is jelent az ország legnagyobb kertészeti áruházlánc beszállítójának lenni, vagy hogyan is vált egy nyelviskola országos hírűvé, hanem abba is betekintést nyerhettek, hogy milyen módon építi ki saját brandjét egy magyar luxus kozmetikai cég.

Az esemény egyik vendégelőadója volt Scheidler Balázs is, az ország egyik legsikeresebb IT startupjának, a BalaBitnak az alapítója, aki nagyszerűen foglalta össze tapasztalatait arról, hogy garázscégként indulva milyen utat jártak be, míg a Facebook vagy a NASA partnereivé váltak.

Bízunk benne, hogy a részt vevő középiskolások, egyetemisták, leendő és jelenlegi vállalkozók is kellő inspirációt kaptak Példaképeinktől a kezdéshez, újrakezdéshez vagy akár a folytatáshoz!

peldakep_roadshow_2014_szeged_01.jpg

 A rendezvényről készült további képek ITT tekinthetők meg. 

 

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása