Példakép

Összehoztuk a Példaképeket!

2014. szeptember 28.

Szeptember 25-én, a Design Terminálban tartottuk meg az első Példakép Klubestet, ahol először találkozhattak az idei és tavalyi év Példaképei.

klubest_02.jpg

A Példakép Klubest célja, hogy a sikeres, értékteremtő vállalkozók egy olyan közös platformra kerülhessenek, ahol egyrészt megoszthatják egymással a tapasztalataikat, tudásukat, másrészt pedig, hogy lehetőséget kapjanak arra, hogy a jövőbeli kölcsönös együttműködések alapját megteremtsék.
klubest_03.jpg
Az estét Valentínyi Katalin, a Példakép Alapítvány alapítója nyitotta meg, aki ismertette az alapítvány eddig elért eredményeit, valamint jövőbeli terveit. Őt követte Melles Katalin előadása az Ipsos képviseletében arról, hogy jelenleg a magyar fiatalok hogyan viszonyulnak a vállalkozói karrierhez, milyen motivációik és félelmeik vannak egy saját vállalkozás indításával kapcsolatban. Végül Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója beszélt a vállalkozók és vállalkozások fejlődési és krízispontjairól, illetve arról, hogy ezeket hogyan lehet felismerni, és hatékonyan kezelni.

Öröm volt látni az este folyamán, hogy a tavalyi év Példaképei már egy igazán összeszokott, baráti csapatot alkotnak, az ideiek pedig kíváncsian kapcsolódtak be hozzájuk.

klubest_01.jpg

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása