Példakép

Prigyeni Lénárd - Zsűritag

2014. július 14.

prigyeni_lenard.jpg Prigyeni Lénárd, az Inda-Labs Zrt. igazgatási tagja

Amióta az eszemet tudom, foglalkoztattak a számítógépek, illetve számítógépekkel foglalkozom. A 80-as évek hőskorában a példaképek nagyon távol voltak tőlünk mind időben - Neumann, Kalmár László - , mind pedig térben - Peter Norton.

Az informatika forradalma a 90-es években a számítógépek összekapcsolásával új médiát hozott el a világnak, az internetet. Ez a médium nem töltődött volna meg a ma ismert szélességű tartalommal és rengeteg szolgáltatással, ha az innovatív és tenni akaró vállalkozó szellem nem ront neki az aranyásók végtelen hevületével. Ők azok, akik formálták és formálják azt a webet, amivel én is jó ideje foglalkozom.

Új példaképek nap mint nap születnek köztünk, még ha nehezen is vesszük őket észre a felgyorsult világban. Azokra viszont, akik kitűnnek elszántságukkal, tettre kész és kitartó szellemükkel, figyeljünk és legyünk büszkék! 

 Mára a web technológiák és a kapcsolódó üzleti megoldások alkotói között új példaképek tűntek fel, akik ráadásul az internet jóvoltából sokkal közelebb vannak hozzánk - elég csak Steve Jobsra vagy Mark Zuckerbergre gondolnunk, akik a világ számára állítanak példát.

 Új példaképek nap mint nap születnek köztünk, még ha nehezen is vesszük őket észre a felgyorsult világban. Azokra viszont, akik kitűnnek elszántságukkal, tettre kész és kitartó szellemükkel, figyeljünk és legyünk büszkék! Bátorságuk és kitartásuk sokkal többet tehet hozzá egy kis ország sikereihez és eredményeihez, mint hinnénk.

 Idén is találjuk meg a legjobbakat!

 

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása