Példakép

MNB Példakép különdíjas: Harangvölgyi Anna

2014. január 18.

A Magyar Nemzeti Bank Példakép különdíját Harangvölgyi Anna, anti-aging specialista, a Bell-Valley Kft. tulajdonosa kapta. 

50.jpg

A magyar szépségipar méltán híres, köszönhetően az olyan elkötelezett újítóknak, mint Harangvölgyi Anna, aki a családi kozmetikájukat továbbfejlesztve alkotta meg világszínvonalú Anti-Aging központját és saját kozmetikai márkáját. A világ minden tájáról érkeznek hozzá szépülni.

Nagymamája és anyukája is a szépségiparban dolgozott, sok időt töltött ebben a közegben. Mikor anyukája saját készítésű krémjét 16 évesen magára kente, rögtön érezte, hogy „ebből fog meggazdagodni”. Egyetem mellett kozmetikus szakképzőbe járt, 19 évesen nyitotta meg első szalonját a belvárosban. Eltökéltsége mentette meg a családi céget, egy csődhelyzetből előre menekülve úgy döntött, nem hagy mindent kárba veszni. Dupla vagy semmi alapon hiteleket vett fel és elindította a Harangvölgyi Anti-Aging Központot.

Rengeteg képzésre járt külföldön, és megtanult olyan bőrfiatalító technikákat, amiket Magyarországon nem ismertek. A kezelésekért sorban állnak a vendégek, termékeit Angliában, Törökországban és Szlovákiában is árulják. Nem köt kompromisszumot, maximalsita, és nem ijed meg a kilátástalannak tűnő helyzetektől. Célja a külföldi terjeszkedés.

„A magyar fiatalokat minden eszközzel szeretném motiválni arra, hogy ne menjenek el külföldre, mert itthon igenis rengeteg lehetőség van, lehet boldogulni és boldogan élni. Én vagyok rá az élő példa.”

Szuper vagy Anna!

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása