Példakép

Kamasz Melinda - Zsűritag

2013. december 06.

Bármekkora gazdasági válság is söpört végig az országon, mindig van olyan, aki az általános visszaesés ellenére is kiemelkedőt tud nyújtani.

Kamasz_Melinda_0355.jpgKamasz Melinda, közgazdász végzettségű gazdasági újságíró, a Figyelő hetilap főszerkesztő-helyettese, a Figyelő Trend gazdasági magazin főszerkesztője.

Példakép nélkül felnőni lehet ugyan, de sokkal egyszerűbb, ha van, akit követhetünk. A mai fiatalok közül nagyon sokan keresik külföldön a boldogulást, miközben az sokszor itt van a hazájukban. Visszajövetelükön sokat lendítene, ha több olyan példaképük lenne a saját korosztályukból, akik pályájukkal bizonyítják: itthon is lehet sikeres valaki, megvalósíthatja önmagát és építhet komoly egzisztenciát.

Gazdasági újságíróként is mindig kerestem a közérdeklődésre számot tartó, sikeres vállalkozókat. S bármekkora gazdasági válság is söpört végig az országon, mindig akadt olyan, aki az általános visszaesés ellenére is kiemelkedőt tudott nyújtani.

A Példakép Alapítvány a kiadványában ötven kiugró teljesítményt produkáló fiatalt mutat be. Válasszák ki a kedvencüket!”

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása