Példakép

Keressük az Év Példaképét

2015. január 17.

December közepe óta zajlik az Év Példaképe közönségszavazás, ahol fiatal, sikeres vállalkozók várják az olvasók voksait. Jelenleg egy női vállalkozó áll az élen a versenyben.

Az országos népszerűséggel és milliós díjakkal járó Példakép Pályázatra idén is 40 év alatti fiatal vállalkozók jelentkezhettek, közülük neves szakmai zsűri választotta ki azt az 50 Példaképet, akikre most szavazni lehet. A mezőny rendkívül színes: orvos, órakészítő, zenész, könyvelő, bio csokoládégyártó, dizájner és még sok-sok más szakma képviselője is bejutott a legjobbak közé. Őket a Példakép Blogon olvasható interjúkból ismerheti meg a nagyközönség.

A Pályázat legizgalmasabb része most következik, hiszen már csak egy hét van hátra a közönségszavazásból, január 22-én délig lehet leadni a voksokat a http://www.peldakep.hu/szavazas weboldalon. A verseny állását az utolsó hétre felfedték a szervezők, hogy ezzel is ösztönözzék az olvasókat, szavazzanak a szerintük példaértékű vállalkozókra. Jelenleg az első három helyen két női vállalkozó is szerepel, az állás azonban bármikor fordulhat, mert a verseny szoros, és csakis a közönség dönti el, melyik fiatal vállalkozó lesz majd az Év Példaképe Közönségdíj és a vele járó 1 millió forint nyertese.

Míg a közönség dönt, a 23 tagú szakmai zsűri is szavaz arról, hogy ki legyen a fődíjas, vagyis az Év Példaképe, aki a megtisztelő cím mellé 3 millió forintot is kap. A díjazottakat ünnepélyes keretek között a Példakép Gálán hirdetik majd ki.

 Az idei jelöltekkel együtt a Példakép Alapítvány immár 100 Példaképet tudhat maga mellett, akik az év további részében saját sikereik bemutatásával népszerűsítik a vállalkozást a fiatalok körében.

A Példaképekkel készült interjúkat a http://peldakep.blog.hu/ oldalon olvashatják el.  

 

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása