Példakép

Tesco Példakép különdíjas: Dr. Letoha Tamás

2014. január 18.

A Tesco Példakép különdíj nyertese lehetőséget kap, hogy a Tesco áruházakon keresztül heti 3,5 millió vásárlóhoz juttassa el termékét. Az áruházlánc belistázza a termékeket és kiemelten fogja kínálni vásárlóinak. Aki a különdíjat kapta: Dr. Letoha Tamás, szegedi kutatóorvos, a Pharmacoidea Kft. tulajdonosa.

46.jpg

Gyógyíthatatlan betegségekre keresi az ellenszert Dr. Letoha Tamás, aki kutatóorvosként a világ legnagyobb gyógyszercégei számára végez génterápiás vizsgálatokat. Saját fejlesztési eredménye egy olyan természetes hatóanyag, mely segít megelőzni az Alzheimer-kórt.

Mindig is volt benne küldetéstudat, hogy valami olyat alkosson, ami az emberiség javát szolgálja. Közgazdásznak tanult, később mégis váltott, és elvégezte az orvosi egyetemet Szegeden. Legfőbb célja, hogy jelenleg gyógyíthatatlan betegségekre fejlesszen ki ellenszert. Kutatásai révén olyan hatóanyagot talált, ami képes az Alzheimer-kór kialakulását megakadályozni. Cége, a Pharmacoidea Kft. gyógyszer- és funkcionális élelmiszerfejlesztésre szakosodott. Egyik eredményük a Mentalfitol termékcsalád, az általuk fejlesztett, természetes növényi eredetű hatóanyagokat alapvető élelmiszerekben teszik elérhetővé. Ezek fogyasztása segíti megelőzni az Alzheimer-kórt, a Parkinson-kórt vagy a cukorbetegséget. Jelenleg a génterápia forradalmasításán dolgozik a világ legnagyobb gyógyszergyáraival együtt. 

Tamás, gratulálunk a díjhoz!

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása