Példakép

A ZTE a közönségdíj támogatójaként gratulál a Példaképeknek

2015. február 02.

Jókívánságait fejezi ki a ZTE, mint a közönségdíj támogatója a Példakép vállalkozóknak. Az Év Példaképe közönségdíjat és a vele járó 1 millió forintot a ZTE Hungary Kft. ügyvezetője, Liu Xiaokang úr adta át a Példakép Gálaesten Szalai Nórának, az 5 Perc Angol tulajdonosának, aki a legtöbb szavazatot kapta az egy hónapon át zajló közönségszavazáson.

peldakep_gala_01.jpg

A kínai hátterű ZTE hi-tech távközlési megoldásokat szállít világszerte, így Magyarországon is örömmel támogatja a sikeres, fiatal vállalkozókat, annál is inkább mivel az iparág egyik legfiatalabb szereplőjeként maga is néhány év alatt nőtte ki magát a globális piacokon meghatározó vállalkozássá, a cégben rejlő vállalkozói szellemre, előremutató törekvésekre alapozva. A ZTE Corporation ma már a távközlési berendezések és megoldások egyik meghatározó gyártója, a világ 160 országában rendelkezik ügyfélkörrel. Kínálatával a legkorszerűbb technológiákra alapozva az infokommunikációs iparág minden szegmensét lefedi úgymint a mobil- és vezetékes hálózatok, végfelhasználói eszközök és egyéb speciális iparági megoldások pl. a villamosipar céljaira kifejlesztett okosmérési hálózatok.

peldakep_gala_03.jpg

A ZTE a technológiai innovációt a cég egyik kulcsterületének tekinti: az éves árbevétel több mint 10%-át kutatás-fejlesztésbe invesztálja 18 K+F központot fenntartva világszerte.

A ZTE Corporation jogelődjét vállalkozó szellemű kínai mérnökök alapítottát Shenzhenben 1985-ben. A kezdetben pusztán néhány távközlési termék fejlesztésével és gyártásával foglalkozó vállalkozás az évek során az iparág egyre több területére lépett be termékeivel a működésének első 10 évében a kínai piacra fókuszálva, amelyet a nemzetközi piacra való lépés követett. 1997-ben tőzsdei céggé vált a shenzeni tőzsdén való megjelenéssel, amelyet 2004-ben hong kongi tőzsdei bevezetés követett.

peldakep_gala_02.jpg

A ZTE sikerét a fent említett átfogó termékkínálat, a globális jelenlét és a kiterjedt ügyfélkör mellett különböző nemzetközi díjak és elismerések is mutatják, mint például az IDG által a 2015 évi Consumer Electronic Show konferencián odaítélt 4 szakmai díj.

A ZTE magyarországi csapata ezúton is gratulál az Év Példaképe díjazottaknak és a Példakép alapítvány által kiválasztott többi fiatal magyar vállalkozónak eddig elért eredményeihez, a jövőbeni munkásságához pedig sok sikert kíván.

peldakep_gala_04.jpg

 

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása