Példakép

Czakó Erzsébet - Zsűritag

2013. december 06.

Álmaink megvalósításához támpontokat, ötleteket és ösztönzést adhat, ha ismerünk példákat, ha megismerhetünk példaképnek tekinthető személyeket és történeteiket.

Czako_erzsebet_0379.jpgCzakó Erzsébet vállalatokkal foglalkozó közgazdász, egyetemi tanár, a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének igazgatója.

A minták, a példák, a példaképek oktatói és kutatói munkám fókuszpontjában állnak. Mi az egyedi és mi az általános a kimagasló teljesítményekben? Mit lehet ellesni, magunkra szabni és megvalósítani ezekből?

Ezek a kérdések nemcsak munkámban, hanem minden boldogulását kereső, álmai megvalósításán munkálkodó ember életében is ösztönösen vagy tudatosan megválaszolandó kérdések.A válaszokhoz támpontokat, ötleteket és ösztönzést adhat, ha ismerünk példákat, ha megismerhetünk példaképnek tekinthető személyeket és történeteiket.

A Példakép Alapítvány kiadványa ezt kínálja számunkra: ismerjük meg őket, hogy példáik tanulságaival gazdagodva válaszokat találhassunk, hogy eredményesebbek lehessünk, s hogy azután másoknak mi magunk is példával szolgálhassunk!

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása