Példakép

Ütős lesz a pécsi roadshownk!

2014. március 26.

Április elsején 17 órától a Pécsi Tudományegyetem folytatjuk az országjárást. Sikersztorik, Példaképek, kockázati tőke és helyi kezdeményezések egyszerre, egy helyen!

17 órától a BalaBit alapítója, Scheidler Balázs meséli el, hogyan értek el világsikert egy veszprémi garázsból. Ritka alkalom, hogy magyarországi rendezvényen szerepel, ne hagyjátok ki!

17.30-tól Mátyásfalvi Krisfót, a Euroventures befektetési elemzője beavat minket mindenbe, amit tudni kell a kockázati tőke alapokról és a befektetésekről. 

18 órától a Példaképek - akik közül 12-en is eljönnek Pécsre - mesélik el a saját történetüket, hogy hogyan lettek sikeres vállalkozók. Történetükből inspirációt meríthettek saját vállalkozásotok elindításához és fejlesztéséhez.

A roadshown három pécsi vállalkozói kezdeményezés is bemutatkozik: az Entrepreneurship Club of Pécs, a Simonyi BEDC és az Önindító program

Ott a helyetek április elsején a KTK-n!

peldakep_pecs1_640.png

A BalaBit 13 évvel ezelőtt indult egy veszprémi kollégiumi szobából, mára Magyarország vezető IT biztonsági szoftverfejlesztő vállalata és egyik legsikeresebb startupja. Ma egymillió vállalati ügyfelük van, dolgoznak többek között a Facebooknak, a NASA-nak, de a Boeingnek is. Ma már 150-en dolgoznak a cégnél, a vállalat képviselettel rendelkezik Franciaországban, Németországban, Oroszországban és az Egyesült Államokban, ügyfelei és viszonteladó partnerei valamennyi lakott kontinensen megtalálhatóak.

A Euroventures 1989-ben elsők között jelent meg kockázati tőkebefektetőként Magyarországon. Az azóta eltelt 20 évben öt befektetési alapot kezelt és több mint 50 befektetést valósított meg. Legutóbbi sikeres kiszállásai között tudhatja az EPAM (www.epam.com) tőzsdei bevezetését a New York Stock Exchange-re illetve az IND (www.indgroup.eu) értékesítését is. A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület 2011-ben az Euroventures csapatát az elmúlt húsz év legsikeresebb kockázati tőke alapkezelőjének választotta. 

A Példaképek közül bemutatkozik Lengvárszky SzabolcsMajor AttilaSomogyi TiborBorbély LászlóCsiszka ZsoltPethő AnikóHájas RóbertÁrnedás CsabaLakos Péter és Káldi Emese.

Gyertek el és kérdezzetek!

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása