Példakép

Kire, hogyan, meddig? - így tudtok szavazni

2013. december 09.

kerdesek.jpgKedves Szavazók és Példaképek!

Elindult a az Év Példaképe szavazás, és már az első órákban rengeteg kérdést kaptunk, amit most megválaszolunk.

Kikre szavazhatok?

Az 50 Példaképet a Példakép Alapítvány szakmai zsűrije választotta ki. Hogy kik ők, arról itt olvashatsz. 

Hogyan szavazhatok?

A szavazás technikai hátterét az Inda biztosítja a http://peldakepszavazas.inda.hu oldalon. A szavazáshoz Indapass szükséges, amit akár Facebookos belépéssel is regisztrálhatsz. Egy Indapass (azaz szavazó) egyszer szavazhat. Bővebben>>

Hogyan tudok Indapasst csinálni?

Indapasst a szavazás oldalán is tudsz regisztrálni. Az oldal tetején kattints az Indapass nyílra, majd a regisztrációnál adj meg egy működő e-mail címet és egy jelszót. Igazold vissza a levélben kapott regisztrációt, és máris van Indapassod. Ugyanezt megteheted a facebookos belépési azonosítóiddal, ha a Belépés Facebookkal gombra kattintasz. Az Indapassról itt olvashatsz bővebben.

Szavazhatok akár több Példaképre?

Igen, sőt három Példaképet kell jelölnöd. Se többet, se kevesebbet.

Később visszavonhatom a szavazatomat?

Nem. Ha megszavaztad a három jelöltedet, később már nem módosíthatsz.

Menet közben tudni fogom, kinek hány darab szavazata van?

Nem. Szeretnénk, ha mindenki arra a jelöltre szavazna, akiről valóban azt gondolja, ő lehet az Év Példaképe. Ehhez pedig nem kell tudnia, hogy áll éppen a szavazás.

Jelölt vagyok, megnézhetem, mennyien szavaztak rám eddig?

Ahogy a Nobel-, vagy Oscar-díjra jelölteket sem tájékoztatják előre a szavazás állásáról, mi sem árulhatjuk el az aktuális eredményedet. Azonban minden héten egyszer, szombatonként friss információkat közlünk a peldakep.blog.hu oldalon a verseny állásáról.

Mi garantálja a szavazás tisztaságát?

Az interneten bármi előfordulhat, de éppen azért bíztuk a szavazók azonosítását és a szavazatszámlálást az Indára, mert nagy tapasztalatuk van az ilyesmiben. Az adatokat tőlünk függetlenül, megfelelő eljárások mellett kezelik és tárolják, és figyelnek arra, hogy az eredményt ne próbálják manipulálni.

Most már minden tiszta, úgyhogy szavazz itt

komment

Kommentek