Példakép

Te jelentkeztél már Példaképnek?

2014. augusztus 04.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Példakép Alapítvány pályázatának lezárásáig, amelyre az ország kiemelkedő, fiatal vállalkozóinak jelentkezését várjuk. Az Év Példaképe címre és a több milliós díjakra a gazdaság különböző szektoraiból, és az ország minden részéről érkeznek pályázatok.


10484484_428931163915261_1522382650714340644_n.pngA pályázók köre idén is színes képet mutat, hiszen találunk közöttük egyedi órákat készítő mestert, online marketing tanácsadót, bio kézműves csokoládémanufaktúrát, webfejlesztő céget és fűszerkereskedőt is.

A 19 tagú elismert szakemberekből álló zsűri szeptemberben választja ki a jelentkezők közül azt az 50 Példaképet, akiket az egész ország megismerhet. A zsűrit az alapítvány úgy állította össze, hogy a befektetői, a banki, a tudományos, a marketing, valamint a kkv és a nagyvállalati szektor egy-egy képviselője is helyet kapjon benne annak érdekében, hogy a pályázatok elbírálásakor az eltérő szakmai szempontok egyaránt érvényesüljenek.

A Példakép Pályázattal nem csak a milliós fődíjak egyikét nyerheted meg, hanem egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol elismerésre, kapcsolatokra és szakmai fejlődésre is szert tehetsz!

„Új példaképek nap mint nap születnek köztünk, még ha nehezen is vesszük őket észre a felgyorsult világban. Azokra viszont, akik kitűnnek elszántságukkal, tettre kész és kitartó szellemükkel, figyeljünk és legyünk büszkék! Bátorságuk és kitartásuk sokkal többet tehet hozzá egy kis ország sikereihez és eredményeihez, mint hinnénk.”- mondta Prigyeni Lénárd, zsűritag és az Inda-Labs Zrt. igazgatási tagja.

Tehát itt az ideje, hogy jelentkezz, ha saját tevékenységedet példaértékűnek, mások számára inspirálónak érzed!

A jelentkezést 2014. augusztus 31-ig a http://www.peldakep.hu weboldalon tudod megtenni.

Friss napi hírek a pályázattal kapcsolatban:
https://www.facebook.com/peldakepalapitvany

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása