Példakép

Dr. Letoha Tamás – Zsűritag

2014. július 22.

 

Dr_Letoha_Tamas.jpgDr. Letoha Tamás, a Pharmacoidea Kft. ügyvezetője, kutatóorvosa és 2013-ban az Év Példakép Vállalkozója


A világhírű gyógyszergyárakkal együttműködő Pharmacoidea Kft. egy olyan dinamikusan növekvő biotechnológiai kisvállalkozás, ahol az orvostudomány kritikus pontjaira keresünk megoldásokat új génterápiás eljárások, gyógyszerjelöltek és egészségvédő funkcionális élelmiszerek formájában.
Úgy gondolom, hogy hosszú távú gazdasági fellendülést csak akkor várhatunk az országtól, ha nemcsak kiképezzük, de meg is tarjuk a fiatal tehetségeket, mert igenis vannak olyan területek, ahol fiatalok mind szakmai, mind anyagi számításukat megtalálják. 

Hosszú távú gazdasági fellendülést csak akkor várhatunk az országtól, ha nemcsak kiképezzük, de meg is tarjuk a fiatal tehetségeket.


A Példakép Alapítvány a középpontba állítja a hazai környezetben is sikeressé váló kreativitást, útmutatóként szolgálva az itthon kiképzett hazai tehetségeknek. Ez a példaértékű kezdeményezés, Newton prizmájához hasonlóan feltárja a mai fiatal magyar vállalkozók sokszínűségét.
A Példakép Alapítvány sikertörténetei bizonyítják, hogy megfelelő kitartással és tenni akarással a fiatal vállalkozók ötleteiket életképes üzleti vállalkozásokban tudják kamatoztatni idehaza.

 

komment komment

Kommentek

süti beállítások módosítása